Ik zorg altijd voor een gepassioneerd team om me heen

Op een prachtige locatie leid ik dressuurpaarden op tot Grand Prix-niveau
“Paarden moeten happy zijn. Daarmee maken we het verschil. Ik zorg daarom altijd voor een gepassioneerd team om me heen. Het juiste gevoel is belangrijk dus ik streef continu naar die positieve vibe. Dat doe ik al sinds 1992, toen ik mijn eigen dressuurstal oprichtte. Ik heb een groot netwerk opgebouwd en train zelf regelmatig bij gerenommeerde dressuurruiters. In 2021 heb ik mijn stal verhuisd naar Haarle. Inmiddels woon ik zelf ook op het complex. Het is de perfecte locatie voor jonge en getrainde paarden, want het ontbreekt ons hier aan niets.”

‘Zonder sponsoren ben je nergens’
Saskia is al haar sponsoren dankbaar en in het bijzonder:
– De leverancier van mijn onmisbare voedingssupplementen effectri.com

– Mijn zadels: graziozo.com

– Huisfotograaf Rachel Fotografie en Kelly de Vries

– Osteopathie, Cranio en Massage: Masja Fick

– Neusriem Onderleggers: HorsePad onderleggers

– De enthousiaste meedenkers van Witte Van Moort  (leverancier van hoogwaardig plaatwerk)

en de communicatie-specialisten van Guts Communication.

En zo begon het allemaal…
Saskia is vanaf haar 7e jaar een fervent paardenliefhebster. Met haar B-pony Bella-Cosa-Rosa maakt zij haar debuut op de ponyclub. De paardenliefde groeide uit tot haar beroep. Saskia koos voor de sportopleiding aan het NHB (Nederlandse hippische beroepsopleidingen) in Deurne.

In 1991 vertrekt Saskia naar het buitenland. In Mexico en Amerika werkt zij in verschillende stallen om haar expertise verder te ontwikkelen. Hierna volgt ze een opleiding bedrijfsvoering.

In 1992 start Saskia haar eigen bedrijf op: Saskia Meijer handel- en africhtingsstal.Vanaf 1997 richt zij zich fulltime op de handel en africhting van dressuurpaarden, springpaarden en pony’s.

Sinds 2004 is  Stal Saskia Meijer opleidingsbedrijf voor Hippische Opleidingen in Nederland, waaronder Helicon Deurne en AOC opleidingen. Ook is zij in het bezit van het Aequor nummer en is ze aangesloten bij de SBB. Dit houd in dat zij stagiaires mag en kan ontvangen. Kijk voor de mogelijkheden is op Stagemarkt.

Op het fantastische sportcomplex in Haarle…

… worden, naast een aantal eigen paarden, paarden van klanten getraind. De accommodatie is uniek en biedt rust. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Saskia Meijer met haar team vanuit Haarle biedt?

Mail of bel ons:
info@stalsaskiameijer.nl
t: 0031 6 53 89 77 54

Eigen fokkerij van Saskia

Tessy Jay V. Kyton born  28-05 -2023

Neyomi V. Daily Diamond

Morris V. Detori