Voorzieningen die geen wens onvervuld laat

Op het terrein van MN Stables, is Stal Saskia Meijer gevestigd.

MN Stables is in eigendom van Mark van den Top en Nina Wallquist, die zich richten op de springsport. Zij hebben deze locatie in februari 2021 gekocht en zijn druk bezig om het complex van alle faciliteiten te voorzien zodat we de paarden optimaal kunnen trainen en verzorgen. Voor zowel dressuur als springen en het voor ruiter en paard aan niets ontbreekt.

Luxe faciliteiten
De goed geïsoleerde boxen zijn open en ruim. De paarden kunnen elkaar zien, naar buiten en binnen kijken. De binnenpiste is  ruim 20 x 60 m en beschikt over een bodem met een goede demping die de balans van het paard ondersteunt.

Het fraaie buitenterrein beschikt over een buitenpiste van 25 x 65 m, met eb en vloed bodem. Er is een overdekte stapmolen en een longeercirkel met eb en vloed bodem. Er zijn diverse paddocks en ruime weides.

Het terrein is voorzien van een automatisch hek bij de entree en er zijn camera-installaties. Alles voor de veiligheid van onze paarden. Er is bovendien altijd iemand op het complex aanwezig, die ook verantwoordelijk is voor de verzorging van het complete terrein.

Alles is altijd tot in de puntjes verzorgd!

Hierbij een inkijkje zodat u een gevoel krijgt bij onze stal.

Zowel in de winter als in de zomer zijn er veel mogelijkheden. Dankzij de goed geïsoleerde stallen en indoor-manege kunnen we de trainingen het hele jaar door prima volbrengen.

De binnen manege

De buiten piste

Longeercirkel en overdekte stapmolen

Stallen

Sunset