Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
Vergroten
 
   
Biografie

Saskia Meijer is vanaf haar 7e jaar een fervent paardenliefhebster. Met haar B-pony Bella-Cosa-Rosa maakt zij haar debuut op de ponyclub. Vanaf dat moment is de ambitieuze Saskia niet meer te stoppen. Al snel volgt haar D-pony Ginger.

Na het behalen van haar Mavo diploma besluit Saskia de sportopleiding aan het NHB (Nederlandse hippische beroepsopleidingen) in Deurne te volgen. Tijdens haar opleiding doet zij ervaring op bij onder andere Manege Lelystad en Daan Nanning. In 1990 rondt Saskia haar opleiding succesvol af.

In 1991 vertrekt Saskia naar het buitenland. In Mexico en Amerika werkt zij in verschillende stallen om haar expertise verder te ontwikkelen. Hierna volgt ze een opleiding bedrijfsvoering. Daarnaast traint Saskia paarden en geeft ze paardrijlessen op manege Zeisterbos. Ze groeit uit tot een ware expert op het gebied van paardentraining.

In1992 start Saskia haar eigen bedrijf op: Saskia Meijer handel- en africhtingsstal.Vanaf 1997 richt zij zich fulltime op de handel en africhting van dressuurpaarden, springpaarden en pony´s.

Sinds 2004 is  Stal Saskia Meijer opleidingsbedrijf voor Hippische opleidingen in Nederland, waaronder Helicon Deurne en AOC opleidingen. Ook is zij in het bezit van het Aequor nummer.